Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Teplé předkrmy
Opečené houbové plátky
PříspěvekZaslal: Sley, st říjen 21, 2009 10:08 am  
Vhodná houba: Hřibovité houby, bedly
Doporučená příloha: Slané pečivo
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
větší hřibovité houby,
sádlo nebo slanina,
pepř,
sůl,
kmín
 
Postup přípravy:
Očištěné houby pokrájíme na plátky silné asi půl centimetru (nebo kloboučky bedel rozkrojíme na dva až tři díly), osolíme, opepříme, vložíme postupně na pánvičku s rozehřátým sádlem nebo s rozškvařenými kostičkami slaniny a s kmínem a opékáme po obou stranách, až houby změknou. Podáváme s pečivem.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Teplé předkrmy Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol