Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Teplé předkrmy
Čertovské houby v pikantní omáčce
PříspěvekZaslal: Sley, čt říjen 01, 2009 9:09 am  
Vhodná houba: Směs hub
Doporučená příloha: Chléb, slané pečivo
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
300 g hub,
máslo,
150 ml smetany,
lžíce plnotučné hořčice,
lžíce kečupu,
lžíce sójové omáčky,
lžíce citrónové šťávy,
sůl,
mletý pepř,
muškátový oříšek
 
Postup přípravy:
Houby nakrájíme na plátky a podusíme na másle. Ze smetany, hořčice, kečupu, sójové omáčky, citrónové šťávy a koření připravíme omáčku, kterou houby před podáváním zalijeme. Alespoň 15 minut směs znovu podusíme. Podáváme s pečivem.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Teplé předkrmy Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol