350 g holubinek,
tuk na smažení,
sůl,
125 ml ušlehané smetany,
3 lžíce strouhaného křenu,
cukr
Postup přípravy:
Holubinky opečeme na rozpáleném tuku, zvlášť klobouky a zvlášť podélně rozříznuté nohy a osolíme. Opečené houby přeložíme na talíře. Do ušlehané smetany lehce vmícháme nastrouhaný křen nebo křenovou pastu, špetku soli a cukru a promícháme. Touto šlehačkou osmažené houby přelijeme a podáváme s topinkami.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory