Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Polévky
Boršč
PříspěvekZaslal: Sley, st březen 29, 2006 11:18 am  
Geografický/národní původ: Rusko
 
Vhodná houba: Směs hub
Doporučená příloha: Chléb, slané pečivo
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
20 dkg hovězího masa,
1 nožka klobásy,
20 dkg čerstvých hub,
10 dkg červené řepy (může být i naložená),
čtvrt hlávky zelí,
1 velká mrkev,
1 petržel,
1 celer,
2 rajčata nebo malý protlak,
sůl, cukr, ocet, bobkový list,
kelímek zakysané smetany,
1,5 l vody
 
Postup přípravy:
Maso nakrájíme na menší kousky a vložíme do tlakového hrnce s vodou. Vaříme asi 20 minut. Po té přidáme na nudličky nakrájenou zeleninu, sůl, bobkový list, oloupaná rajčata nebo protlak, řepu, kolečka klobásy a na plátky nakrájené houby a dovaříme do měkka. Když je hotovo, vmícháme smetanu a dochutíme. Podáváme s krajícem chleba jako vydatnou večeři.
 Boršč.jpg
Boršč.jpg
 15.29 kB
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Polévky Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol