Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Bezmasá jídla
Pastýřská pochoutka
PříspěvekZaslal: Sley, st červenec 15, 2009 9:34 am  
Geografický/národní původ: ČR
 
Vhodná houba: Ryzec peprný
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
12 plodnic mladých ryzců peprných,
3 lžíce tuku,
8 plátků slaniny,
4 cibule,
2-3 stroužky česneku,
4 rajčata,
2 papriky,
1 rovná lžička mleté papriky,
sůl
 
Postup přípravy:
Rozvinuté kloboučky ryzců dobře očistíme a opečeme na rozpáleném tuku. Kloboučky po obou stranách opečeme, osolíme a urovnáme na teplou mísu. Plátky slaniny opečeme na tuku do křupava a škvarečky dáme na houby.
Mezitím oloupáme cibuli a nakrájíme ji na plátky. Oloupáme česnek a rozsekáme na drobno, rajčata a papriku zbavíme semen a nakrájíme na plátky. V pánvi na zbytku tuku ze slaniny osmažíme cibuli, česnek, rajčata a papriky. Přidáme sůl a papriku. Podle chuti můžeme přidat ještě lžičku cukru. Osmaženou zeleninu navršíme na houby a podáváme teplé s chlebem a červeným vínem.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Bezmasá jídla Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol