Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Bezmasá jídla
Jemné houbové rizoto
PříspěvekZaslal: Sley, út květen 05, 2009 10:44 am  
Vhodná houba: Směs hub
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
250 g hub,
1 ks jarní cibulky,
1 lžíce másla,
200 g rýže,
60 ml bílého vína,
300 ml zeleninového vývaru,
50 ml smetany,
3 lžíce parmazánu,
1 špetka soli,
1 špetka pepře,
4 stroužky česneku
 
Postup přípravy:
Houby očistíme a nakrájíme na kousky nebo na plátky. Oloupeme naťovou cibulku a pokrájíme ji na kousky. Oloupeme česnek a nadrobno ho nasekáme. Na pánvi rozpálíme olej a osmahneme cibulku s česnekem. Přidáme houby a podusíme je. Přisypeme propranou rýži a zalijeme ji vínem a vývarem. Osolíme, opepříme, rizoto přivedeme k varu, snížíme teplotu a pod poklicí dusíme asi 20 minut. Krátce před koncem přimícháme smetanu, parmazán a cibulku.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Bezmasá jídla Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol