250 g klobouků hlívy ústřičné,
100 g salámu,
70 g oleje,
50 ml mléka,
2 lžíce hladké mouky,
1 vejce,
1 balení plátkového sýra,
mletý pepř, sůl
Postup přípravy:
Klobouky hlívy ústřičné povaříme v osolené vodě, pokrájíme na větší kousky, osolíme a okořeníme. Na jehlu navlékáme střídavě plátek hlívy, kousek sýra a kolečko salámu. Zaplněnou jehlu obalíme v těstíčku z vejce, mléka a mouky. Dozlatova na tuku osmažíme a podáváme s bramborem.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory