8 velkých žampiónů,
100 g rozdrobeného, den starého chleba,
2 stroužky prolisovaného česneku,
50 g másla nebo kvalitního oleje,
sůl, pepř a bylinky dle chuti (pažitka, petrželka, provensálské bylinky - tady se fantazii meze nekladou)
Postup přípravy:
Troubu rozehřejeme na 250°C, žampióny očistíme, omyjeme a zbavíme nožiček. Chlebové drobty, česnek a bylinky rozmixujeme, přidáme máslo nebo olej a pokračujeme v mixování. Ochutíme solí a pepřem. Kloboučky žampiónů naplníme chlebovou směsí.
Vhodné jako chuťovka, příloha nebo na bufetový stůl.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory