Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Pokrmy s masem
Houbové halušky
PříspěvekZaslal: JETHRO, čt listopad 27, 2008 8:31 am  
Geografický/národní původ: Čechy
 
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 40min
Vhodná houba: hřbovité, čirůvky fialové, směs hub
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
0,5kg hub,
1balení halušek v prášku,
1sáček červeného kysaného zelí,
30dkg uzeného masa,
1cibule,
olej,
jalovec,
cukr,
pepř,
sůl
 
Postup přípravy:
Houby pokrájíme na velmi jemno a osolené podusíme až se odpaří přebytečná voda. Podle návodu na krabici si připravíme těsto a vmícháme vychladlé houby a vypracujeme těsto. Dáme vařit vodu s pár kapkami oleje a do vroucí vody z prkénka odkrajujeme malé kousky těsta, správně povařené halušky plavou na povrchu. Na oleji osmahneme cibuli, přidáme červené kysané zelí, uzené maso a dusíme do měkka,ochutíme jalovcem, cukr, pepř, dle chuti sůl. Uvařené halušky scedíme, promícháme se zelím a uzeným, zahřejeme a teplé podáváme. Neobyčejně chutný a jednoduchý pokrm.
 
Zdroj: samovýroba
 houbové halušky.JPG
houbové halušky.JPG
 167.29 kB
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Pokrmy s masem Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol