Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Teplé předkrmy
Houbová pánev s estragonem
PříspěvekZaslal: Sley, po srpen 18, 2008 9:10 am  
Vhodná houba: Směs hub
Doporučená příloha: Těstoviny
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
250 g hub, nakrájených asi tak na 1 cm kousky,
3 malé cibulky s natí,
1 šálek kuřecího vývaru (může být i z kostky),
trochu sherry,
muškátový oříšek,
2 lžičky estragonu,
1 žloutek,
2 lžíce kysané smetany,
trochu oleje,
máslo, sůl, pepř a petrželka na dekoraci
 
Postup přípravy:
Nakrájíme šalotku, zpěníme na troše oleje s troškou másla a přidáme houby. Vše dusíme pod pokličkou cca 5 minut. Přidáme vývar a opět necháme 5 minut podusit. Přidáme sůl, pepř, estragon a muškátový oříšek. Jako poslední přidáme lok sherry a kysanou smetanu. Odstavíme a vmícháme žloutek.
Jako příloha jsou vhodné těstoviny.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Teplé předkrmy Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol