Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Teplé předkrmy
Nádivka s hříbky
PříspěvekZaslal: Sley, po srpen 11, 2008 12:55 pm  
Vhodná houba: Hřiby
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
1 balíček listového těsta,
10 hezkých hříbků v celku,
250 g nasekaných hub,
1 až 2 lžíce másla,
1 menší cibule,
2 vejce,
150 ml smetany,
50 g vlašských jader,
sůl, pepř, kmín, majoránka
 
Postup přípravy:
Na másle osmahněte cibulku, přidejte nasekané houby. Mezitím ve vroucí osolené vodě povařte celé hříbky, asi 5 minut. Do pánve s cibulkou a houbami přidejte sůl a koření, houby duste 25 až 30 minut, dokud se z nich nevypaří všechna tekutina. Pánev dejte z ohně. Vlijte do směsi smetanu a po jednom vmíchejte vejce a nasekané ořechy. Formu na biskupský chlebíček vyložte vyváleným těstem tak, aby na všech stranách přesahovalo okraje o 10 centimetrů. Vlijte dvě třetiny směsi, vložte hříbky, zalijte zbývající směsí a zabalte. Pečte v troubě předehřáté na 200 °C 25 až 30 minut, dokud těsto nezezlátne.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Teplé předkrmy Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol