4 plátky toskánského chleba (můžeme nahradit bagetou nebo vekou),
500 g čerstvých hub, nejlépe hříbků,
olivový olej Bertolli Extra Vergine,
stroužek česneku,
čerstvá šalvěj,
chilli koření,
mletý pepř, sůl
čerstvá pažitka
Postup přípravy:
Chleba opečeme a položíme na talíř. Houby očistíme a nakrájíme na tenké plátky. Na pánvi rozehřejeme olivový olej a přidáme česnek, šalvej, chilli, pepř a sůl. Dusíme na mírném ohni, poté přidáme houby a dusíme dalších 15 ? 20 minut na silnějším ohni, dokud se nevypaří šťáva z hub. Houbovou směs poté vrstvíme na topinky a zdobíme nasekanou pažitkou. Podáváme nejlépe teplé.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory