Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Pokrmy s masem
Plněné smrže
PříspěvekZaslal: JETHRO, út květen 13, 2008 9:17 pm  
Geografický/národní původ: ČR
 
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 50 min
Vhodná houba: Smrž obecný
Doporučená příloha: brambory
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
10-15 většších smržů,
20 dkg pokrájených menších smržů nebo kačenek,
30 dkg mletého vepřového,
1 hermelín,
pepř,
sůl,
majoránka,
1 cibule,
1 vejce,
2 dl červeného vína,
olej
 
Postup přípravy:
Větší smrže rozpůlíme napůl, opláchneme a vložíme do pekáče vymazaného olejem. Menší smrže pokrájíme, podusíme s cibulí a podlijeme trochou vína až změknou tak promícháme s mletým masem pokrájeným hermelínem, přidáme vejce, majoránku, sůl, pepř a pořádně promícháme. Naplníme poloviny smržů a pečeme v troubě 30 min, při pečení podléváme vínem. Podáváme s bramborem.
 
Zdroj: samovýroba
 Plněné smrže1.jpg
Plněné smrže1.jpg
 125.73 kB
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Pokrmy s masem Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol