500 g pórku,
4 lžíce oleje,
300 g čerstvých hub,
cibule,
kmín,
petrželová nať,
sůl
Postup přípravy:
Pórek nakrájíme asi na 5 centimetrů dlouhé kousky, osolíme, podusíme s olejem a malým množstvím vody. Zvlášť připravíme houby. Očistíme je, spaříme ve vroucí vodě asi pět minut, ocedíme a dusíme s nadrobno nakrájenou cibulí, solí a kmínem. Na talíř dáme pórek, houby a posypeme nakrájenou petrželovou natí.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory