Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Konzervování
Houbový Palivec
PříspěvekZaslal: Sley, čt květen 10, 2007 9:28 am  
Vhodná houba: Směs hub
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
1 kg hub,
75 dkg cibule,
2 - 3 paličky česneku,
2 rajské protlaky,
1 - 2 ostré kečupy,
3 - 4 lžíce sádla,
pálivá paprika,
drcený kmín,
pepř,
sůl
 
Postup přípravy:
Houby povaříme v osolené vodě, scedíme, ale vodu nevyléváme. Malé houby rozmixujeme, přidáme nadrobno pokrájenou cibuli osmaženou na sádle, prolisovaný česnek, zbylé houby a ostatní suroviny, promícháme a podle potřeby zředíme vývarem z hub a necháme 2 hodiny odležet. Houbovou směs naplníme do skleniček a sterilujeme 45 minut při 95 stupních Celsia.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Konzervování Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol