Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Teplé předkrmy
Houby v anglické slanině
PříspěvekZaslal: Aleš Vít, po únor 12, 2007 12:01 pm  
Vhodná houba: Žampióny
 Doposud nehodnoceno
 
Postup přípravy:
Osolené houby na kapce oleje opečte s trochou tymiánu. Zabalte každý kousek do plátečku slaniny a spíchněte párátkem. Zakápněte bazalkovým octem a v troubě na 200 stupňu vše upečte dozlatova. A dejte si k tomu třeba dvojku vlašáku :-)))...
 Houby ve slanině příprava.jpg
Houby ve slanině příprava.jpg
 93.12 kB
 Houby ve slanině příprava 2.jpg
Houby ve slanině příprava 2.jpg
 98.74 kB
 Houby ve slanině final.jpg
Houby ve slanině final.jpg
 97.38 kB
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Teplé předkrmy Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol