1 kg eidamu,
0,5 kg vysočiny,
0,7 l sterilovaných hub,
sáček oliv,
1 palice česneku,
pepř,
čisté dámské punčochy
Postup přípravy:
Eidam nastrouháme, vysočinu pokrájíme, přidáme posekané olivy, sterilované houby propláchlé bez láku, utřený česnek, pepř.
Směs důkladně promícháme a naplníme dámské punčochy nové bez děr..cca 0,7kg směsi na jednu punčochu. Zavěsíme do udírny a udíme při 60 stupních 4-5hodin, sýr se s ostatními přísadami slije a vytvoří mozaiku, při uzení opatrně radši pomaleji než v punčoše se vlivem velké teploty udělá otvor a obsah vyteče do udírny. Teplý sýr vyndáme a zatížíme prkénkem a necháme vychladit, po vychlazení krájíme podáváme s chlebem a zapijíme kvalitním nápojem..
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory