Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Teplé předkrmy
Kaviár z čerstvých hub
PříspěvekZaslal: Sley, čt srpen 17, 2006 7:08 am  
Geografický/národní původ: Rusko
 
Vhodná houba: Směs hub
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
500g čerstvých aromatických hub,
2 červené cibule,
3 stroužky česneku,
mletý bílý pepř,
sůl,
drobně posekaná pažitka,
2 lžíce kvalitního oleje nebo sádla,
citrónová šťáva
 
Postup přípravy:
Očištěné houby najemno pokrájíme a opečeme v rozpáleném tuku. Potom přidáme rovněž najemno nakrájenou cibuli, kterou jsme si předem nechali na tuku zesklovatět, promícháme a dusíme doměkka. Necháme vychladnout a rozemeleme ve mlýnku na maso. Nakonec dochutíme solí, pepřem, lisovaným česnekem a troškou citrónové šťávy. Na talíři nebo přímo na toustu zdobíme sekanou pažitkou. Přílohy: Nasucho opečené toasty nebo čerstvá křupavá bageta.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Teplé předkrmy Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol