500g čerstvých aromatických hub,
2 červené cibule,
3 stroužky česneku,
mletý bílý pepř,
sůl,
drobně posekaná pažitka,
2 lžíce kvalitního oleje nebo sádla,
citrónová šťáva
Postup přípravy:
Očištěné houby najemno pokrájíme a opečeme v rozpáleném tuku. Potom přidáme rovněž najemno nakrájenou cibuli, kterou jsme si předem nechali na tuku zesklovatět, promícháme a dusíme doměkka. Necháme vychladnout a rozemeleme ve mlýnku na maso. Nakonec dochutíme solí, pepřem, lisovaným česnekem a troškou citrónové šťávy. Na talíři nebo přímo na toustu zdobíme sekanou pažitkou. Přílohy: Nasucho opečené toasty nebo čerstvá křupavá bageta.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory