Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Teplé předkrmy
Houbový kaviár
PříspěvekZaslal: Sley, pá květen 05, 2006 9:48 am  
Geografický/národní původ: Rusko
 
Vhodná houba: sušené houby
Doporučená příloha: Topinky
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
100 g sušených hub,
1 cibule,
olej,
sůl, pepř
 
Postup přípravy:
Houby předem namočte a uvařte doměkka. Pomelte na masovém strojku. Cibuli jemně nakrájejte a osmažte na oleji dozlatova. Promíchejte s houbami, osolte a opepřte. Mažte na topinky a posypte zelenou cibulkou.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Teplé předkrmy Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol