250 g hořčaků,
200 g slaniny,
2-3 vejce,
75 g cibule,
sůl
Postup přípravy:
Hořčaky nakrájet na tenké plátky, slaninu na drobné kostičky. Slaninu dát na pánev a když zesklovatí, tak přidat drobně nakrájenou cibuli a postupně plátky hub. Houby dusit nejméně 20 min. Když přebytečná voda vysmahne, tak přdat vejce a rozmíchat. Během přípravy neochutnávat! Po dokončení má smaženice dobrou pikantní chuť. Samozřejmě na konec musíme pokrm dosolit podle chuti. S kořením raději neexperimentovat, nevím co by to udělalo s hořkostí. Já jsem si do toho přidal česnek utřený se solí a je to docela bomba.
Pozn. Sley: Také jsem tento recept vyzkoušel a i když jsem k němu zpočátku neměl důvěru, není to špatné. Důležité ovšem je dodržet minimální dobu dušení 20 minut, jinak je to stále nahořklé!
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory