Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Teplé předkrmy
Topinky s dušenými tmavobělkami
PříspěvekZaslal: Kateřina Jakšová, st květen 03, 2006 5:52 am  
Vhodná houba: Tmavobělky
Doporučená příloha: Topinky
 Hodnocení: Velmi dobré
 
Ingredience:
Tmavobělky,
jarní cibulka,
česnek,
mletá červená paprika,
koření "Vepřová pečeně",
sladký kečup,
chilli omáčka,
olej,
paprikový lusk,
veka
 
Postup přípravy:
Tmavobělky (v mém případě krátkonohé) očistíme, vypereme v cedníku a na pánev dáme trochu oleje. Na něj natrháme kousky tmavobělěk. Přidáme pokrájené jarní cibulky, prolisovaný česnek (stroužek či dva) , červenou mletou papriku, trochu koření Vepřová pečeně od Kotányi, trochu sladkého kečupu a trochu ostré červené chilli omáčky. Dusíme aspoň 20 minut, možno zahustit maličkým množstvím mouky, kterou je ale nutné provařit.

Než se houby udusí, spaříme zelený papikový lusk, oloupeme a zprudka orestujeme na oleji. Chlebíčkovou veku opečeme, poklademe směsí z hub a ozdobíme restovanou paprikou.
 Topinky s tmavobělkami.jpg
Topinky s tmavobělkami.jpg
 106.22 kB
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Teplé předkrmy Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol